Δραστηριότητες > Συνέδρια - Ημερίδες

Συνέδρια-Ημερίδες

01.06.2019 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΗΜΕΡΙΔΑΣ

ΗΜΕΡΙΔΑ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 

Τα ΨΥΧΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ και η Ecole de psychanalyse Sigmund Freud σας καλούν το Σάββατο 1η  Ιουνίου και ώρα 10.00-18.00 σε ημερίδα με θέμα:

Η επιθυμία και η ερμηνεία της.

Επιχείρημα

Πως μπορεί να προσεγγισθεί η επιθυμία, πως να ερμηνευθεί;

To ομιλούν ον, περνώντας από το αίτημα το οποίο αρθρώνει σ' εκείνο τοντόπο της ετερότητας που είναι η γλώσσα του Άλλου, χάνει ένα ζωτικό μέροςτου είναι του και το αναζητεί στο επίπεδο της επιθυμίας. Σε αυτή τηναναζήτηση το υποκείμενο στηρίζεται στη θεμελιακή φαντασίωση. Εκεί,κατασκευάζει ένα αντικείμενο, το αντικείμενο α, υπόλοιπο της σχέσης του μετη γλώσσα και αίτιο της επιθυμίας του.

Χώρος διεξαγωγής : ΕΠΙΨΥ Νευροεπιστημών και ιατρικής ακρίβειας (κεντρικό κτίριο-αμφιθέατρο), Σωρανού του Εφεσίου 2, Παπάγου

ΑΦΙΣΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ : PROSKLHSH_afisa

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ : PROGRAMMA_HMERIDAS

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ :

Παίρνετε την οδό Κύπρου, που αρχίζει την Λεωφόρο Μεσογείων, απέναντι από το Πεντάγωνο. Όταν συναντήσετε μια στρογγυλή πλατεία, κάνετε το ημικύκλιο της, συνεχίζετε  στην οδό Κύπρου, μέχρι το φανάρι που είναι λίγο μετά την πλατεία. Στο φανάρι κάνετε δεξιά  και προχωρείτε έχοντας στο δεξί σας χέρι ένα μεγάλο συγκρότημα σχολείων. Στην πρώτη διασταύρωση κάνετε δεξιά, αυτή είναι η οδός Σωρανού του Εφεσίου. Μετά από 80 περίπου μέτρα στο δεξί σας χέρι είναι το ΕΠΙΨΥ, έχει ταμπέλα. Παρκάρετε στο μεγάλο πάρκιγκ, στο ψηλό κτίριο βρίσκετε το αμφιθέατρο.

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΜΕ ΜΜΜ : PROSBASH_ME_MMM

Με το μετρό κατεβαίνετε σταθμό Κατεχάκη. Με το λεωφορείο κατεβαίνετε σταθμό  Νοσ. Σωτηρία. 

Κατόπιν προχωρείτε μέχρι το Νοσ. Σωτηρία. Στη συνέχεια, εντός του νοσοκομείου ακολουθείτε την κίτρινη γραμμή. 

Φθάνετε μετά 10 λεπτά περίπου στο κυλικείο που βρίσκετε αριστερά σας.

Προχωρείτε ακόμη 50 μέτρα περίπου, συναντάτε μια διχάλα και κάνετε δεξιά προς ''Γραφείο κινήσεως ασθενών'', το οποίο και βρίσκετε σε 2 λεπτά. 

Κοιτάζοντας το, παίρνετε την αριστερή του πλευρά, χωματόδρομος, ακόμη 2 λεπτά και στρίβετε αριστερά ανεβαίνοντας μια μικρή ανηφορίτσα.

Στο ψηλό κτίριο που βρίσκετε μπροστά σας, είναι το αμφιθέατροτου ΕΠΙΨΥ Νευροεπιστημών και Ιατρικής ακριβείας ''Κώστας Στεφανής''.

.


e-max.it: your social media marketing partner
 
Περισσότερα Άρθρα...